Preguntes d’ús freqüent

A continuació tens els dubtes més habituals que sorgeixen la primera vegada que descobreixes Cinexic

CineXic és el nou programa d’impuls a la difusió del cinema infantil en català creat entre Òmnium Cultural i les distribuïdores Pack Màgic i Rita&Luca, a través de la creació d’un circuit estable d’espais que vulguin apostar per una programació regular de cinema familiar en català complementària als circuits més comercials, tot creant i fidelitzant nous públics.

Aquest circuit vol ser un viver de nous espais, una xarxa que se suma al circuit d’estrenes que ja té el nostre país i que permeti arribar a diferents indrets de Catalunya on avui no hi ha una programació estable de cinema familiar en català.

L’objectiu és treballar amb espais equipats interessats en dinamitzar la programació infantil en llengua catalana per arribar a tothom, a tots aquells ciutadans i ciutadanes que volen cinema en català i que no hi poden accedir, per defensar el seu dret a la diversitat i a gaudir de continguts de qualitat. Crear una nova comunitat d’espais i sales que apostin pel cinema en català mitjançant una cita estable amb el cinema infantil de qualitat en català formada per 8 títols anuals.

Si tot i així et queda alguna pregunta a fer

Contacta’ns directament per resoldre qualsevol dubte de CineXic

Subscriu-te al butlletí

Rep tota la informació sobre la programació i novetats, i apunta’t de seguida per no quedar-te sense entrades!

  • Responsable: Òmnium Cultural.
  • Finalitats: gestionar la teva inscripció al butlletí per fer-te arribar informació del projecte i d’Òmnium Cultural.
  • Drets: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat de dades.
  • Més informació: Trobaràs informació addicional i més detallada a la Política de Privacitat.