Política de privacitat

Última actualització: Setembre 2021

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament:

ÒMNIUM CULTURAL (“Òmnium”)
C.I.F nº: G-08310070
Adreça postal: C/ Diputació, 276, pral. 08009 Barcelona
Correu electrònic: [email protected]
DPO: [email protected]

2. Amb quines finalitats podem tractar les teves dades personals?

Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes a través del Web i l’enviament de comunicacions informatives i comercials de l’entitat i de cinema infantil (també per via electrònica).

També tractem les dades per fer la reserva d’entrades a les diverses sessions de Cinexic. 

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s’omplin els camps assenyalats com a “obligatoris”. El fet de no omplir-los o omplir-los parcialment, podria suposar que no es pugui atendre el tràmit, la petició de l’usuari, l’alta del soci o la relació amb el voluntari.

Cal que se’ns comuniquin les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors.

3. Quant de temps conservarem les teves dades personals?

Les dades personals es conservaran durant el termini mínim previst per la normativa vigent (en especial, fiscal, comptable i de prevenció de blanqueig de capitals).

4. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment explícit expressat amb l’acceptació de la Política de Privacitat.

5. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades podran comunicar-se a entitats vinculades a Òmnium en l’àmbit de la cultura i la llengua catalanes, en especial a les distribuïdores de cinema infantil Pack Màgic i Rita&Luca per a les mateixes finalitats referides anteriorment, i a l’Administració Pública en els supòsits previstos per la Llei. 

En els casos en què la inscripció al cinema s’hagi fet a través del web Cinexic, les dades personals es podran comunicar a les sales de cinema on els participants s’hagin inscrit per tal que els puguin proporcionar les entrades. 

6. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a [email protected].

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podràs adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Si tot i així et queda alguna pregunta a fer

Contacta’ns directament per resoldre qualsevol dubte de CineXic